Scotland

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Scotland

Некретнина на продају у Шкотској

Шкотској имовини за продају на тржишту помогла је привреда Велике Британије која је изврсила нешто боље од очекиваног и због врло ниских каматних стопа.

У Единбургу је стамбено тржиште веома јако. У Гласгововом власништву за продају тржиште је несумњиво побољшано, пошто су ефекти Единбургха убрзали споља.

Некретнина за продају у Шкотској је врло чудна и бизарна: неки агенти за некретнине су успјели продати острво, Литтле Росс, са викендом за врло ниску цијену, а Цхестерхилл Цастле је платио цијену три пута већу.

Тржиште Глазгова је веома динамично, а недостатак залиха повећава цијене, уз бројне понуде уобичајене у најпопуларнијим подручјима Глазгова, укључујући и Вест Енд и богата предграђа попут Гиффноцк, Беарсден и Невтон Меарнс.

Крајем 2017. године просјечна продајна цијена износила је око 125.000 фунти, што је повећање од 4.8% у односу на исти период 2016. године.

Већина купаца споља који желе купити некретнине за продају у Шкотској су домаћи Шкотски и желе да се врате кући након што раде у САД-у, Европи или на Блиском истоку. Остали страни купци укључују Американце и Европљане.

Европски купци, нарочито они из Скандинавије, привлаче спортска имања на продају у Шкотској јер ова земља нуди хиљаде хектара за пуцање, лов и риболов.

 •  
  Пресељење у Шкотску. Емигранти и живе у Шкотској

      Шкотска је несумњиво једна од најмагичнијих земаља на свету. Са традицијом која је често била предметом дивних кинематолошких ремек дјела (а да не спомињемо Јамеса Бонда или Харрија Поттера), то би могла бити ваљана алтернатива. За шта? За почетак од нуле. Улагање у Шкотску заиста је избор ...

 •  
  Кретање у Шкотску: три најљепша и најповољнија града

  Познато је да је Шкотска земља богата фантастичном историјом, некада краљевством неоспорне моћи која још увијек ужива ову аутономију. Многи инвеститори одлучују да се сваке године проспе у ову земљу, покушавајући да купе некретнину у Шкотској. Али јесте ли сигурни да знате све што је потребно за ову ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 26683

Prodaja Остало (пословно), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

2,738,055.13RSD
Prodaja
Остало (пословно)

13 m²
ХОМЕСФОРИОУ вам представља са паркинг простора у непосредној близини главног аеродрома, и аутомобилску индустрију. НЕЗАВИСНИХ ПРОДАЈА Врх паркинга 3....
Cod. 18384

Prodaja Остало (стамбени објекти), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

17,112,844.58RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

68 m²
Ово је пожељан ново реновирана соба + 2 лежај салон стан у самом срцу центра града у Дандију, потпуно опремљен и гас Централно Грејање, идеалан за инв...
Cod. 13263

Prodaja Грађевинско земљиште, Scotland, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

70,710,000.00RSD
Prodaja
Грађевинско земљиште

2700 m²
Продато соларни
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Podešavanja

  Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

  Cет сада Не приказуј поново
BB