Scotland

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Scotland

Некретнина на продају у Шкотској

Шкотској имовини за продају на тржишту помогла је привреда Велике Британије која је изврсила нешто боље од очекиваног и због врло ниских каматних стопа.

У Единбургу је стамбено тржиште веома јако. У Гласгововом власништву за продају тржиште је несумњиво побољшано, пошто су ефекти Единбургха убрзали споља.

Некретнина за продају у Шкотској је врло чудна и бизарна: неки агенти за некретнине су успјели продати острво, Литтле Росс, са викендом за врло ниску цијену, а Цхестерхилл Цастле је платио цијену три пута већу.

Тржиште Глазгова је веома динамично, а недостатак залиха повећава цијене, уз бројне понуде уобичајене у најпопуларнијим подручјима Глазгова, укључујући и Вест Енд и богата предграђа попут Гиффноцк, Беарсден и Невтон Меарнс.

Крајем 2017. године просјечна продајна цијена износила је око 125.000 фунти, што је повећање од 4.8% у односу на исти период 2016. године.

Већина купаца споља који желе купити некретнине за продају у Шкотској су домаћи Шкотски и желе да се врате кући након што раде у САД-у, Европи или на Блиском истоку. Остали страни купци укључују Американце и Европљане.

Европски купци, нарочито они из Скандинавије, привлаче спортска имања на продају у Шкотској јер ова земља нуди хиљаде хектара за пуцање, лов и риболов.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 26683

Prodaja Остало (пословно), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

2,634,199.98RSD
Prodaja
Остало (пословно)

13 m²
ХОМЕСФОРИОУ вам представља са паркинг простора у непосредној близини главног аеродрома, и аутомобилску индустрију. НЕЗАВИСНИХ ПРОДАЈА Врх паркинга 3....
Cod. 18384

Prodaja Остало (стамбени објекти), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

16,463,749.89RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

68 m²
Ово је пожељан ново реновирана соба + 2 лежај салон стан у самом срцу центра града у Дандију, потпуно опремљен и гас Централно Грејање, идеалан за инв...
Cod. 13263

Prodaja Грађевинско земљиште, Scotland, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

71,003,280.00RSD
Prodaja
Грађевинско земљиште

2700 m²
Продато соларни
Mapa, kretanje cena i statistika
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB